MEMBERSHIP

Η δράση του Ι.Α.Ε. εκτείνεται σε ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων στον τομέα
του Αθλητισμού, της Υγείας και της Ευεξίας. Στο στενό κύκλο δράσης που αφορά τη διαχείριση και κατεύθυνση των μελών, η GrActive, η ενεργή ομάδα του Ι.Α.Ε. που απαρτίζεται από εξειδικευμένους συμβούλους, θα αφουγκραστεί τις ανάγκες σας, θα αξιολογήσει τις επιχειρηματικές σας προσδοκίες και θα σας παρέχει την κατάλληλη υποστήριξη ώστε να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Στο πλαίσιο των παροχών μας, τα εγγεγραμμένα μέλη θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από έναν
Αποκλειστικό Σύμβουλο Επιχείρησης ο οποίος θα βρίσκεται στη διάθεσή τους ανά πάσα στιγμή και θα τους καθοδηγήσει κατάλληλα ώστε να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες της συνδρομής τους.

Οι τρεις (3) βασικές κατηγορίες μελών:

GrActive

Στρατηγικοι συνεργατες 

Πρόκειται για μία κλειστή ομάδα (task force) 15 στρατηγικών μελών – συνεργατών (φορέων αναψυχής, προμηθευτών, εταιρικών εμπορικών σημάτων, δεξιοτήτων και οργανισμών ανάπτυξης εργατικού δυναμικού, παρόχων δραστηριοτήτων για παιδιά κ.α.) οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από την ετήσια συνδρομή τους να επωφεληθούν από έναν προσωποποιημένο στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης και συμβουλευτικής καθώς και δικτύωσης μέσω B2B συναντήσεων με σκοπό τη διεύρυνση των επιχειρηματικών τους σχεδίων. Τέλος, καθώς βασικός στόχος του Ι.Α.Ε. είναι να δημιουργηθεί μία ανοιχτή πανελλαδική συζήτηση, ένα κίνημα αντιμετώπισης της κοινωνικής αδράνειας και του παθητικού τρόπου ζωής της κοινωνίας, οι στρατηγικοί μας συνεργάτες θα μπορούν να δραστηριοποιηθούν ενεργά στον πυρήνα αυτής της προσπάθειας αποτελώντας μαζί με την ομάδα GrActive το δυναμικό σώμα αυτής της καμπάνιας που θα έχει τη δυνατότητα να παρουσιάζει, να προτείνει και να οργανώνει συναφείς με τον στόχο δράσεις.

Προνόμια Στρατηγικών Μελών:

 • Προώθηση της επωνυμίας σας στο ευρύ δίκτυο του Ι.Α.Ε.: Η εταιρεία θα έχει δική της σελίδα παρουσίασης στον ιστότοπό μας με αναλυτικές πληροφορίες που αφορούν παρεχόμενες υπηρεσίες – προϊόντα, χάρτη και στοιχεία επικοινωνίας.
 • Υποστήριξη από την ομάδαυποστήριξης του οργανισμού μας  για την προώθηση της εταιρείας σας στο ευρύτερο δίκτυο του Ι.Α.Ε. (GrActive)μέσω διαφόρων καναλιών επικοινωνίας – Προβολή μέσω της ιστοσελίδας και των μέσω κοινωνικής δικτύωσης του Ινστιτούτου.
 • Πρόσβαση σε μελέτες και έρευνες που καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του κλάδου.
 • Ως στρατηγικό μέλος, θα έχετε μεγάλες εκπτώσεις σε 

-Υπηρεσίες /σήματα ποιότητας του Ι.Α.Ε. (GrActive) καθιστώντας την επιχείρησή σας πιο ανταγωνιστική στην αγορά 

-Υπηρεσίες & προϊόντα που αφορούν το δίκτυο συνεργατών του φορέα μας.

 • Χαρτογράφηση της αγοράς για τον εντοπισμό πολύτιμων συνεργασιών για την επιχείρησή σας.
 • Συμμετοχή σε δράσεις κρατικών και ιδιωτικών φορέων χρησιμοποιώντας τις γνώσεις και τις διασυνδέσεις του Ινστιτούτου Άθλησης και Ευεξίας με την εθνική και τοπική αυτοδιοίκηση.
 • Συμμετοχή στο Wellness World Weekπου διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Ινστιτούτο Άσκηση και Ευεξίας(GrActive)με τη συμμετοχή των κορυφαίων brands και χιλιάδων επισκεπτών. 

 

 • Ενημερωθείτε για όλα τα τελευταία νέα του κλάδου από τα τριμηνιαία ενημερωτικά δελτία μελών του GrActive Journal, συνοψίζοντας την κάλυψη της σωματικής δραστηριότητας στον τύπο και όλα τα σχετικά μέσα.

Προσκλήσεις σε εκδηλώσεις αποκλειστικής δικτύωσης: Τα μέλη της ομάδας των στρατηγικών συνεργατών μας θα προσκαλούνται σε εκδηλώσεις αποκλειστικής ενημέρωσης και θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν B2B συναντήσεις στα πλαίσια του Wellness World Week* (αναλυτικά παρακάτω), απολαμβάνοντας έτσι μια μοναδική ευκαιρία δικτύωσης και αλληλεπίδρασης με σκοπό να κατακτήσουν νέες, μοναδικές προοπτικές που θα αναβαθμίσουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια.

*Wellness World Week: Προσδοκία μας είναι να ενώσουμε όλα μας τα μέλη προκειμένου να υποστηρίξουμε με μία άρρηκτη αλυσίδα την αποστολή μας – η κοινωνία μας να αποκτήσει πιο ενεργούς πολίτες. Μέσο για την επίτευξη του στόχου μας θα αποτελέσει το Wellness World Week, ένα παγκόσμιας εμβέλειας και δυναμικής εβδομαδιαίο event που θα διοργανώνεται κάθε χρόνο, με στόχο να φέρει πιο κοντά τους επαγγελματίες της τοπικής και διεθνούς βιομηχανίας του Wellness ώστε να δικτυωθούν, να εμπνευστούν ανταλλάσσοντας απόψεις και φυσικά να υλοποιήσουν τους στόχους τους μέσα σε ένα συγκροτημένο και οριοθετημένο περιβάλλον.

Ενημερώσεις πολιτικής:Το Ι.Α.Ε. (GrActive) διαθέτει μια αποκλειστική ομάδα παρακολούθησης των πολιτικών που διέπουν τον κλάδο της Άσκησης και της Ευεξίας ώστε να διασφαλίσει πως τα μέλη θα ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για όλες τις σχετικές με τον κλάδο εξελίξεις που ενδέχεται να επηρεάσουν το στρατηγικό ή επιχειρηματικό τους πλάνο.

Αποκλειστικός Εταιρικός Σύμβουλος on demand: Ο συνεργάτης μας διατηρεί τακτική επαφή μαζί σας προσδιορίζοντας προσωποποιημένες ευκαιρίες σχετικές με το business plan της επιχείρησής σας, συζητώντας τυχόν ανακατευθύνσεις και λύνοντας κάθε απορία σας ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, ο εταιρικός σας σύμβουλος θα βρίσκεται εκεί ώστε να σας προσφέρει χρήσιμες συμβουλές σε κάθε βήμα της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας (κατασκευές, άδειες, εκπαίδευση προσωπικού, νέες τεχνολογίες, events, κ.α.).

Προώθηση της Φυσικής Δραστηριότητας: Δημιουργία και υλοποίηση στοχευμένων διαφημιστικών εκστρατειών από το Τμήμα Marketing του Ι.Α.Ε. (GrActive) οι οποίες θα απευθύνονται στους νομοθέτες, τους opinion leaders της αγοράς αλλά και το ευρύ κοινό. Βασικός στόχος είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών και η ενεργοποίηση ενός εγχώριου κινήματος δράσης σχετικά με την αντιμετώπιση της κρίσης αδράνειας που μαστίζει τη χώρα μας. Παρόμοιες δράσεις θα εξασφαλίσουν στα μέλη μας τη δυνατότητα να προάγουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους και να γίνονται ολοένα και πιο ανταγωνιστικοί.

Διαδικτυακά σεμινάρια πελατών (Client Services Webinars):Δωρεάν συμμετοχή – παρουσίαση της εταιρείας σας στα εξειδικευμένα διαδικτυακά σεμινάρια του Ι.Α.Ε. (GrActive).

GrActive

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ιδιότητα του μέλους στο δίκτυο επιχειρήσεων του Ι.Α.Ε. (GrActive) αποκτάται έπειτα από την επιτυχή διαδικασία αξιολόγησης – πιστοποίησης της εταιρείας από τον φορέα μας και κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντική για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Άσκησης και της Ευεξίας (γυμναστήρια, αθλητικοί σύλλογοι, αθλητικές εγκαταστάσεις, κέντρα αποκατάστασης) ανεξαρτήτου μεγέθους της επιχείρησης, αριθμού προσωπικού και μελών. Το Ι.Α.Ε. (GrActive) μέσα από τις πολλαπλές υπηρεσίες του υποστηρίζει ενεργά τα μέλη του σε βασικά ζητήματα που αφορούν σήματα ποιότητας, υγειονομικά πρωτόκολλα, πρωτόκολλα ορθής λειτουργίας, ασφάλεια, αδειοδότηση και νομοθεσία. Στην οικογένεια του Ι.Α.Ε. (GrActive) κάθε επιχείρηση αλλά και κάθε ανεξάρτητος επαγγελματίας μπορεί να βρει το ρόλο του και να αφεθεί στην εμπειρία των συνεργατών μας που με συνείδηση και επαγγελματισμό θα τον βοηθήσουν να κατακτήσει τους στόχους του.

Τα οφέλη των μελών:

Διεθνή αναγνώριση ως πιστοποιημένη επιχείρηση με καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Αποκλειστικός Σύμβουλος Επιχείρησης: Έχετε τη δυνατότητα τακτικής επαφής με τον προσωπικό  εταιρικό σας σύμβουλο ο οποίος δύναται να σας προσφέρει συμβουλές και καθοδήγηση για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας σε κάθε της βήμα (κατασκευές, άδειες, εκπαίδευση προσωπικού, νέες τεχνολογίες, events, κ.α.).

Wellness World Week: Προσδοκία μας είναι να ενώσουμε όλα μας τα μέλη προκειμένου να υποστηρίξουμε με μία άρρηκτη αλυσίδα την αποστολή μας – η κοινωνία μας να αποκτήσει πιο ενεργούς πολίτες. Μέσο για την επίτευξη του στόχου μας θα αποτελέσει το Wellness World Week, ένα παγκόσμιας εμβέλειας και δυναμικής εβδομαδιαίο event που θα διοργανώνεται κάθε χρόνο, με στόχο να φέρει πιο κοντά τους επαγγελματίες της τοπικής και διεθνούς βιομηχανίας του Wellness ώστε να δικτυωθούν, να εμπνευστούν ανταλλάσσοντας απόψεις και φυσικά να υλοποιήσουν τους στόχους τους μέσα σε ένα συγκροτημένο και οριοθετημένο περιβάλλον.

Εκπτώσεις & προνόμια:  

 • Παρακολουθήστε σε πολύ προνομιακές τιμές μεγάλα διεθνή forum, συνέδρια και ομιλίες που απευθύνονται στον κόσμο της Άσκησης και της Υγείας με κορυφαίους εισηγητές διεθνούς φήμης.
 • Ως μέλος, θα έχετε  αποκλειστικές εκπτώσεις σε υπηρεσίες /σήματα ποιότητας του Ι.Α.Ε. (GrActive)καθιστώντας την επιχείρησή σας πιο ανταγωνιστική στην αγορά – σε υπηρεσίες/προϊόντα που παράγονται από το δίκτυο συνεργατών του φορέα μας.
 • Πρόσβαση σε μελέτες και έρευνες που καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του κλάδου.
 • Ενημερωθείτε για όλα τα τελευταία νέα του κλάδου από τα τριμηνιαία ενημερωτικά δελτία μελών του GrActive Journal, συνοψίζοντας την κάλυψη της σωματικής δραστηριότητας στον τύπο και όλα τα σχετικά μέσα.
 • Δυνατότητα παρουσίασης – προώθησης της εταιρείας σας μέσα από τη σελίδα GrActive Official Members.
 • Θα έχετε πρόσβαση σε βασικές πληροφορίες από τις εκθέσεις που θα παρουσιάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα το Ινστιτούτο Έρευνας.
 • Ενεργή συμμετοχή σε καμπάνιες του Ι.Α.Ε. (GrActive).
 • Ειδικά σχεδιασμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε μέλους ξεχωριστά από τις επιστημονικές ομάδες του φορέα μας.
 • Προαιρετική συγκριτική αξιολόγηση – πρόσβαση της επιχείρησής σας μέσω του συστήματος Validate your business  που σας βοηθά να συγκρίνετε τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες σας.
 • Εξειδικευμένες ασφαλιστικές, φορολογικές και νομικές συμβουλές  αλλά και από τα αρμόδια τμήματα του φορέα μας.
 • Μια ολοκληρωμένη, δωρεάν επιχειρηματική αξιολόγηση, εύρεση στοιχείων και ανάλυση κόστους όλων των άμεσων χρεώσεων/μηνιαίων εξόδων που θα περιλαμβάνει προσφορές για τις διάφορες υπηρεσίες και τις πιθανές εξοικονομήσεις που μπορούν να επιτευχθούν.

GrActive

Συνεργαζόμενοι Προμηθευτές

Η ιδιότητα του μέλους προμηθευτή αφορά οργανισμούς ή εταιρείες που παρέχουν προϊόντα ή υπηρεσίες στον ευρύτερο αθλητικό κλάδο και  επιθυμούν να αποκτήσουν περαιτέρω αναγνώριση αλλά και στοχευμένη πρόσβαση στο χώρο.

Τα οφέλη των μελών:

● Παρακολουθήστε σε πολύ προνομιακές τιμές μεγάλα διεθνή forum, συνέδρια και ομιλίες που απευθύνονται στον κόσμο του Αθλητισμού και της Υγείας με κορυφαίους εισηγητές διεθνούς φήμης.

● Ως μέλος, θα έχετε  αποκλειστικές εκπτώσεις σε υπηρεσίες /σήματα ποιότητας του Ι.Α.Ε. (GrActive) καθιστώντας την επιχείρησή σας πιο ανταγωνιστική στην αγορά – σε υπηρεσίες/προϊόντα που παράγονται από το δίκτυο συνεργατών του φορέα μας.

● Πρόσβαση σε μελέτες και έρευνες που καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του κλάδου.

● Προωθείστε ενεργά και στοχευμένα την εταιρεία σας μέσα από τα τριμηνιαία ενημερωτικά δελτία μελών του GrActive Journal, όπου συνοψίζεται η κάλυψη της σωματικής δραστηριότητας στον τύπο και όλα τα σχετικά μέσα.

● Ενεργή συμμετοχή σε διαφημιστικές καμπάνιες του Ι.Α.Ε. (GrActive).

● Δυνατότητα άμεσης – δυναμικής εισόδου στην αγορά

Εάν προσδοκία σας είναι μία άμεση επαφή με πιθανούς πελάτες, η ομάδα του Ι.Α.Ε. (GrActive) μπορεί να σας βοηθήσει φέρνοντάς σας σε επαφή με στοχευμένους οργανισμούς ή εταιρείες που βρίσκονται στο ευρύ πλαίσιο των συνεργατών μας.  Εξειδικευμένες ασφαλιστικές και νομικές συμβουλές αλλά και συμβουλευτικές υπηρεσίες από την έμπειρη ομάδα μας, θα οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σας και σε άμεσα απτά αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας